Roser

I planteskolen har vi over 500 forskellige slags roser klar til ekspedition. Vi er rosenspecialister og har arbejdet med det i over 30år. Vores sortiment af roser er et spejl af Rosenhaven, hvor temaet er sunde roser i bredt udvalg, med forskellige kvaliteter, det kan være løvet eller bladene, farven på blomster er de røde, gule, lyserøde osv. Derudover kan du være heldig at finde den rosen du leder efter, da sortimentet er stort. Alle roser er som udgangspunkt i 5,5 liters potter. Roserne kan købes og plantes hele året bare der ikke er frost i jorden og mange vælger i dag at plante Roser om sommeren, så kan man se farve og løv på planterne.
Husk at plante roserne i en god dybde i haven. vores anbefaling er at plante roserne med podestedet 5-10cm i jorden. Det sikre roserne en god overvintring.

Købe Juletræer nu

Planteskolen er fyldt med flotte nordmannsgran juletræer. Vi har altid mange at vælge imellem i størrelser fra 75cm og op til 225cm. Alle træerne kan ses og afhentes på planteskolen. Træerne op til 150cm kan blive sendt med GLS.


Se  udvalget her