'Brewood Belle'

'Burgundy Rambler'

'Claire de Lune'

'Charisma'

Nyheder 2014

Nye Roser i Rosenhaven 2014
John Scarman er en tysk/engelsk forædler der har focus på duftende roser som blomstrer hele sommeren.
 
Brewood Belle er en af dem. Den vokser som en 1,5 m høj busk eller kan trækkes lidt højere op hvis den sættes ved en væg eller i et stativ. Den har små, tætte pink farvede blomster.
 
Burgundy Rambler er en slyngrose, den er lidt større i blomsten. Den er bordeaux farvet og dufter. Det er en mosrose krydsning, så den har mos på knopperne.
 
Charisma er fra Noack Rosen som laver rigtig mange sunde rosensorter. Den er violet rød, storblomstret med god duft. Den er lidt anderledes fordi bladene er blågrønne og passer fantastisk til blomsterfarven.
 
 
 
Nye roser i Planteskolen 2014
’Claire de Lune er en mosrose krydsning. Det er en buketrose, ca. 80 cm høj, sart lys laksefarvet. Den blomstrer hele sommeren.
 
Kirsten Klein er mere naturpræget. Enkle pink farvede blomster i løse klaser. Den bliver ca. 1,5 m høj og egner sig god i naturhaven sammen med store græsser. Den kan også bindes op og bruges som slyngrose, så bliver den lidt højere.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld