Tulipanløg - Flerårige tulipaner

Disse Flerårige Tulipaner er gode til at komme igen år efter år. Det er tulipanløg, som man kan plante i jorden og lade stå på samme sted i årevis. Flerårige Tulipaner vil gerne have lidt gødning efter afblomstring, så er du sikker på at løget kommer til at vokse sig større og giver blomste  året efter. Når tulipaner er afblomstrede, må man gerne fjerne frøstanden, men blade og stilk, skal blive siddene til de visner ned naturligt.
Store sunde tulipanløg er en forudsætning for at der kommer et godt resultat. De fleste tulipanløg er 12+, dvs at de er 12 cm i omkreds. Nogle sorter kan fås i 14+, de er altså over 14 cm i omkreds og udvikler endnu kraftigere tulipaner. De botaniske tulipaner er mindre, typisk 6+.
Når du planter dine Tulipanløg om efteråret, så husk at plante tulipaner i den rigtige dybde i jorden. Hvis et løg er 6 cm højt skal hullet være 3 x 6 cm, altså 18 cm dybt. Hvis løget er 4 cm højt, skal hullet være 3 x 4 cm, altså 12 cm dybt. Hvis du ikke planter dine løg tilstrækkeligt dybt, kommer de ikke særligt godt året efter.