Juletræer

Vi har produceret juletræer i mere end tyve år, både til laubjergs Planteskole og til engros kunder i Danmark og i udlandet. Det er udelukkende Nordmannsgran, som idag er den mest foretrukne da den holder nålene bedst. Vores juletræs produktion er GLOBAL GAP certificeret. Juletræes produktion er en CO2 mæssig godt, da disse træer med så stor nåle masse binder rigtig meget. Her i løbet af vinteren og først på foråret 2020 bliver alle juletræerne gået efter og klippet. Hvis du skulle have lyst til at se hvordan, så gå ind på you tube og skriv Laubjergs Rosenhave hvor der er en lille video med forklipning af et juletræ.

Et juletræ fra 75cm og op til 150cm kan sendes med GLS som pakke
Et juletræ over 150cm kan kun afhentes på planteskolen.

Du kan allerede nu fælde dit eget juletræ.

Fra lørdag d. 14. november og frem til 23. december er der fældede træer klar til salg i planteskolen.

Når du modtager eller henter dit juletræ er det vigtigt at pakke den ud af emballagen (net og kasse). Når et juletræ er fældet og har grønne nåle, er der stadig fordampning fra nålene. Derfor skal den pakkes ud så dit juletræ kan få luft. Det er en god ide at stille dit juletræ udenfor indtil juletræet skal pyntes indenfor.

Købe Juletræer nu

Planteskolen er fyldt med flotte nordmannsgran juletræer. Vi har altid mange at vælge imellem i størrelser fra 75cm og op til 225cm. Alle træerne kan ses og afhentes på planteskolen. Træerne op til 150cm kan blive sendt med GLS.


Se  udvalget her