Juletræer

Juletræer har vi til og med d. 23. december. Der er altid mange fældede juletræer klar til salg i planteskolen. Du kan allerede nu fælde dit eget juletræ - det koster 150,- Vi kan spidse dit træ og pakke juletræet i net - ganske gratis.
Juletræer fra 75cm og op til 150cm kan sendes med GLS som pakke. Et juletræ over 150cm kan kun afhentes på planteskolen.
Når du modtager eller henter dit juletræ er det vigtigt at pakke den ud af emballagen (net og kasse). Når et juletræ er fældet og har grønne nåle, er der stadig fordampning fra nålene. Derfor skal den pakkes ud så dit juletræ kan få luft. Det er en god ide at stille dit juletræ udenfor, helst i skygge indtil juletræet skal pyntes indenfor.
Vores egen produktion af juletræer har kørt i mere end tyve år, både til Laubjergs Planteskole og til engros kunder i Danmark og i udlandet. Det er udelukkende Nordmannsgran juletræer, som i dag er den mest foretrukne da den holder nålene bedst. Vores juletræ produktion er GLOBAL GAP certificeret. Juletræ produktion er en CO2-mæssigt godt, da disse juletræer med så stor nålemasse binder rigtig meget CO2. 
Her i løbet af vinteren og først på foråret 2020 bliver alle juletræer gået efter og klippet. Hvis du skulle have lyst til at se hvordan,  så gå ind på YouTube og skriv "Laubjergs Rosenhave" hvor der er en lille video med formklipning af et juletræ.